Skip to main content

MTV Networks

Creatie van een digital acceleration ecosystem

MTV Networks

Creatie van een digital acceleration ecosystem”.

Samen met Mountainview, MV Studio, Stereo, LYKTA en Izoard, vormen we MTV Networks. Hierbij is elk agency een mogelijke partner, afhankelijk van de digitale maturiteit van jouw bedrijf. Ons ultieme doel is om een investeerder te worden van onze eigen klanten. Dit deden we reeds met kinderhorloge-merk Twistiti en Treedy’s, een bedrijf gespecialiseerd in 3D scanning technologie.

Deel uitmaken van MTV Networks biedt niet alleen voordelen aan onze klanten, maar ook aan onze werknemers. Zo wisselen we op regelmatige basis kennis uit. Dit resulteerde al meerdere keren in unieke samenwerkingen.

Izoard is onze spin-off en wordt geleid door voormalige werknemers Julien Delbauve en Nicolas Hannecart. Net zoals CLICKTRUST zijn zij een datagedraven agency. In tegenstelling tot ons, focussen zij zich vooral op het helpen van KMOs. Hun methodologie en manier van werken zijn dan ook beter aangepast aan de specifieke noden van dit type klanten.
Visit Website
Mountainview focust zich op het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie en ontwikkeling. Vertrekkend vanuit jouw ambities, kunnen zij jouw bedrijf helpen met verschillende diensten: ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen, digitale marketing en communicatie strategieën, nieuwe verkoopskanalen, …
Visit Website
MV Studio is je ideale partner voor alles wat met digitale productie te maken heeft. Bij hen kan je terecht voor zowel het design als de ontwikkeling van je website, app of andere digitale oplossing.
Visit Website
Stereo bestaat uit een creatief team gespecialiseer in het ontwerpen van merkidentiteiten en digitale oplossingen. Creativiteit, esthetiek en performance vormen de kern van alles wat zij doen.
Visit Website
Als media effectiveness partner, helpt LYKTA je meer doen met minder door gebruik te maken van media performance measurement oplossingen. Hun aanbod omvat Marketing Mix Modeling, TV Performance & Drive to web en Geo AB Testen.
Visit Website

Ontmoet het team

Zij zetten je digitale strategie om in actie.

 

LEES MEER

Geschiedenis

Hoe we zo ver gekomen zijn

 

LEES MEER

WeCare

Planet – People – Health – Personal Development

 

LEES MEER

Samen vooruitgang boeken?

Wij helpen ambitieuze bedrijven bij het schalen van hun inkomsten uit digitale media. Zie ons al een verlengstuk van je in-house team.