Skip to main content

Ben je het beu om je agency om hulp te moeten vragen bij het opzetten van Google Ads campagnes?het implementeren van tags in Google Tag Manager?het analyseren van web analytics data?het verbeteren van je posities in Google?het uitwerken van social media campagnes?

In slechts enkele uren leren wij je team alles wat ze moeten weten om deze dingen zelf te doen. Zo hoef je niet langer te wachten op je agency.

Download onze brochureContacteer ons

Ben je het beu je agency in te moeten schakelen voor alles?

In slechts enkele uren leren wij je team alles wat ze moeten weten om deze dingen zelf te doen. Zo hoef je niet langer te wachten op je agency.

Download onze brochureContacteer ons

100+ bedrijven namen reeds deel aan onze opleidingen

D’Ieteren, DKV, BNP Paribas, Spadel, Deceuninck, Miele, student.be, … Dit zijn slechts enkele van de bedrijven die de afgelopen jaren hun marketing teams hebben opgeleid met CLICKTRUST Academy.
Dankzij onze jarenlange ervaring met het beheren van campagnes voor organisaties in verschillende sectoren, weten wij als geen ander hoe we je campagnes kunnen optimaliseren, je organisch zoekverkeer kunnen verbeteren, je web analytics data kunnen analyseren, een dashboard kunnen opzetten en nog veel meer.
Tijdens onze opleidingen delen we al onze best practices die we in de loop der jaren hebben verzameld.

Opleidingen op maat van jouw team

Marketeers, webmasters, social media managers, copywriters, … Ze hebben allemaal verschillende taken en daarom vaak ook verschillende opleidingsbehoeften. We leren je developers alles over technische SEO, terwijl we je social media managers laten zien hoe ze een campagne kunnen opzetten in Facebook of LinkedIn.

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we bekijken samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Contacteer ons

Onze werkwijze

1

Begrijpen van de opleidingsbehoeften

Samen bekijken we welke “knowledge gaps” er zijn binnen jouw team.  Hiervoor zitten we samen tijdens een introductiemeeting en sturen we een uitgebreide enquête naar alle leden van je team.

Dankzij deze aanpak krijgen we een goed beeld van:

 • De huidige kennis- en vaardigheidsniveaus van jouw teamleden.
 • De leerdoelstellingen van uw team

 

Door deze aspecten duidelijk in kaart te brengen, kunnen wij ons opleidingsprogramma aanpassen aan de unieke behoeften van jouw team. Zo zorgen we voor een doelgerichte en effectieve leerervaring, gericht op succes.

2

Ontwikkeling van een opleidingsprogramma op maat

Zodra we begrijpen waar jullie naar op zoek zijn, ontwikkelt onze ‘Head of Academy’ een trainingsplan dat is afgestemd op de unieke behoeften van jouw team.

Je ontvangt van ons een document met alle benodigde details, waaronder:

 • De opleidingsdoelstellingen
 • De inhoud van de training
 • Het trainingsschema
 • De totale kosten
3

Opleiding, inclusief oefeningen en opdrachten

Onze opleidingen zijn zeer interactief en boordevol met praktijkvoorbeelden die zijn afgestemd op jouw sector. Door middel van praktische oefeningen leren de deelnemers hun kennis in de praktijk toe te passen.

Na elke sessie krijgt je team bovendien een opdracht met heldere instructies om de zojuist verworven kennis in jullie bedrijf te kunnen implementeren. Geen zorgen, onze trainers zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, zowel tijdens als tussen de sessies door!

4

Uitreiking van certificaten

Na het afronden van alle sessies en het beoordelen van de opdrachten, ontvangt elke deelnemer een voltooiingscertificaat als tastbaar bewijs voor het beheersen van de stof.

5

Opvolging & coaching

Om ervoor te zorgen dat de nieuw verworven kennis effectief wordt geïmplementeerd, plannen we vervolgtrainingen en coachingssessies in. Daarnaast houden we regelmatig contact om te peilen of er nog vragen zijn over het onderwerp.

Onze opleidingen

Digital Strategy

Deze training neemt je team mee doorheen de stappen nodig voor het ontwikkelen van een sterke online strategie. Ze zullen leren hoe ze markttrends kunnen analyseren, klantgedrag kunnen doorgronden en een doordacht digitaal plan kunnen opstellen dat perfect aansluit bij de doelen van jouw bedrijf.

Media Mix Modelling

In samenwerking met LYKTA, bieden we deze training Media Mix Modelling aan. Tijdens de opleiding wordt dieper ingegaan op het gebruik van statistische analyse om de impact van marketingtactieken op de algehele bedrijfsprestaties te begrijpen. Je team zal leren om verschillende marketingkanalen en -strategieën te beoordelen en gegevens uit meerdere bronnen te combineren om zo een allesomvattend beeld van uw marketingeffectiviteit te ontwikkelen.

Generative AI for marketers

Deze training neemt jouw team mee in de boeiende wereld van Generative AI en laat zien hoe het toegepast kan worden in marketing. Met onderwerpen als contentcreatie, gepersonaliseerde advertenties en op data-driven insights, biedt deze opleiding een diepgaande verkenning van hoe AI hen kan helpen in hun job.
Is je organisatie onlangs overgestapt naar Matomo en heeft je team moeite met het aanleren van deze nieuwe tool? Wij helpen je graag op weg. Na deze training zal je team begrijpen hoe ze het beste uit Matomo kunnen halen, op maat van jouw organisatie.
Is je organisatie onlangs overgestapt naar Piwik Pro en heeft je team moeite met het leren gebruiken van deze nieuwe tool? Wij helpen je graag op weg. Na deze training zal je team begrijpen hoe ze het beste uit Piwik Pro kunnen halen, op maat van je organisatie.
Na het voltooien van deze opleiding zal Google Analytics 4 geen geheimen meer kennen voor jouw team. We leren hen hoe ze kunnen werken met de nieuwe GA4-interface, hoe ze gegevens moeten interpreteren en hoe ze Google Analytics 4 kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
Het beheren van meerdere tags op een website kan een uitdagende bezigheid zijn en fouten kunnen zorgen voor vertekening in je data. Tijdens deze opleiding leren we je team daarom hoe ze Google Tag Manager op een correcte manier kunnen inzetten voor het implementeren en beheren van tags.
Tijdens deze opleiding zal je team leren hoe ze succesvolle SEA campagnes opzet en beheert. We zullen het hebben over de ideale campagnestructuur, zoekwoordonderzoek, audiences, biedstrategieën, het schrijven van krachtige advertenties en nog zoveel meer.

Google Ads Advanced

Voortbouwend op de fundamenten gelegd in onze Essentials-cursus, gaat deze opleiding nog dieper in op de strategieën achter succesvolle SEA campagnes. Ze zullen zich verdiepen in technieken voor het optimaliseren van campagnes, geavanceerde biedstrategieën verkennen en complexe gegevens leren analyseren voor nog meer inzichten.
In deze opleiding leren we je team alles over Performance Max campagnes en tonen we hen uit hoe ze succesvolle Performance Max campagnes kunnen opzetten en beheren zoals ons. Daarbij leggen we ook uit wat de mogelijke valkuilen zijn.

Google Display Ads

In deze opleiding duiken we samen met je team in de wereld van Google Display Ads. We zullen het hebben over audience targeting, ad placement en het optimaliseren van campagnes. Aan het einde zullen je teamleden precies weten hoe ze Google Display Ads kunnen inzetten om op effectieve wijze de online zichtbaarheid van je merk te vergroten.

Google Video Ads

Deze training bereidt jouw team voor op het effectief inzetten van Google Video Ads, een onmisbaar instrument in het hedendaagse digitale landschap. Ze leren pakkende videocampagnes te creëren, het juiste publiek te bereiken en prestaties te analyseren voor voortdurende verbetering.

Google Shopping Ads

In deze diepgaande training duikt jouw team in de wereld van Google Shopping Ads, een essentieel onderdeel om succesvol te zijn in het hedendaagse e-commercelandschap.We begeleiden je team bij elke stap van het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Shopping-campagnes.
Het visualiseren van data is één van de krachtigste manieren om te communiceren over complexe data. Bovendien helpt het je om je data beter te begrijpen en te monitoren. Dit is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste dashboards staan vol met onnodige informatie. Tijdens deze training zullen we jouw team leren hoe ze de juiste gegevens kunnen presenteren om de nodige inzichten te verkrijgen.
Benieuwd waarom je website niet goed scoort in de zoekresultaten van Google? Ben je er zeker van dat de inhoud van je website SEO-vriendelijk is? Tijdens deze training leren we jouw team hoe ze een solide aanpak kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van websitecontent en het verkrijgen van een betere positie in zoekmachineresultaten.
Tijdens deze training delen onze experts hun geheimen en leren we je team alles wat ze moeten weten voor het opzetten en beheren van succesvolle campagnes in Google DV360. We zullen het hebben over de anatomie van een DV360 account, targeting mogelijkheden, brand safety, budget management & bidding strategieën, conversion tracking en nog zoveel meer.
Tijdens deze opleiding delen we onze geheimen en tonen we je team hoe ze succesvolle Facebook & Instagram campagnes kunnen opzetten en beheren. We leren hen meer over de ideale campagnestructuur, het schrijven van krachtige advertenties, audiences, budgetbeheer & bidding strategieën, het opzetten van de Facebook pixel en nog zoveel meer.

LinkedIn advertising

Tijdens deze opleiding leert jouw team de ins en outs van LinkedIn advertising, wat van cruciaal belang is voor doeltreffende B2B-marketing. Ze zullen ontdekken hoe ze professionele doelgroepen kunnen aanspreken, boeiende advertentie-inhoud kunnen creëren en optimaal gebruik kunnen maken van de unieke functies die LinkedIn te bieden heeft.

TikTok Advertising

Onze TikTok Advertising-training is ontworpen om jouw team vertrouwd te maken met de unieke marketingmogelijkheden op TikTok. Ze zullen leren navigeren doorheen de snelle wereld van short-form content, inzicht verwerven in het diverse publiek op TikTok en advertenties creëren die aanspreken en zorgen voor meer betrokkenheid.

Pinterest Advertising

Tijdens deze training leert jouw team hoe ze Pinterest optimaal kunnen benutten voor inspirerende marketingcampagnes. De opleiding omvat strategieën voor het gericht aanspreken van het unieke Pinterest-publiek, het creëren van visueel aantrekkelijke content, en het gebruik van Pinterest-analysetools voor het volgen en optimaliseren van campagneprestaties.

FAQ

Hoeveel kost een in-company opleiding?

De prijs van onze in-company opleidingen wordt bepaald per aanvraag en hangt af van het aantal deelnemers en trainingsessies.

Inbegrepen in de prijs zijn:

 • De trainingsessies
 • Tijd om vragen te stellen
 • Trainingscertificaten
 • Toegang tot de slides & toolkits
 • Ontbijt/lunch, snacks & dranken

 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

In welke taal worden de opleidingen gegeven?

Wij geven opleidingen in het Engels, Frans of Nederlands. Is je team tweetalig? Dan kunnen wij ook twee afzonderlijke sessies organiseren.

Waar vinden de opleidingen plaats?

We bieden verschillende mogelijkheden

 • Virtuele of hybride opleidingen
 • Opleiding bij jouw op kantoor
 • Opleiding op het CLICKTRUST kantoor (tot 8 deelnemers)

Krijgen mijn teamleden een certificaat na afloop van de opleiding?

Ja, na afloop van de opleiding krijgen je teamleden een certificaat uitgereikt door CLICKTRUST Academy. Dit certificaat kunnen zij nadien delen met hun connecties op LinkedIn.

Klantenbeoordelingen

Thanks to Alexandre for this very concrete training. It allowed me to put into practice what I had learned the next day ! The theory was illustrated with lots of concrete examples, which facilitated my understanding and quick use of it. I also had the opportunity to put the theory into practice while being mentored and advised. Perfectly suited to my needs, this training allowed me to refresh myself technically, to discover the most relevant strategies for my business and to learn some useful tips & tricks for daily use. Validated and recommended!

Bayard Milan

Very didactic teacher, great sense of pedagogy, who knows how to popularize the most technical aspects to a non-technical audience, while being specific on the subject. The training is supported by concrete examples, focusing directly on the company and its practices, which is very relevant. We come out of this training with concrete ideas to implement directly in our day to day management.

Bruxelles Environnement

Thank you CLICKTRUST Academy for the high-quality training. We really appreciated the content, the level, the clarity and the attitude.

Achouffe

Download de brochure

  Contacteer ons voor meer informatie

  Contacteer ons