Skip to main content

Onze expertise

Data-driven marketing met gezond verstand.

Jarenlange technische digitale knowhow en marketing gecombineerd.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met jarenlange ervaring bij zowel agencies als bedrijven. Bij CLICKTRUST zijn we geen fan van buzzwords, tijdrovende technische sprookjes en weten we tussen de regels door te lezen van digitale rapporten. We houden van een snelle aanpak die zich richt op cross-channel groei, waarbij KPI’s worden gebruikt die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

We richten ons met name op organisaties die al over een goede digitale kennis en voldoende middelen beschikken, en klaar zijn om dit samen met een gespecialiseerde partner naar een nog hoger niveau te tillen. We zijn gewend om samen te werken met complexe organisaties en combineren uitvoering met training en consulting binnen jouw organisatie.

Enkele tevreden klanten…

CLICKTRUST kan mediastrategieën van A tot Z opstellen in functie van je doelen of eenvoudigweg een extern standpunt bieden door middel van een audit.
Dankzij een diepgaand begrip van bidding algoritmes, targeting en audiences maken van ons de ideale partij om jou te helpen bij het schalen van je campagnes.
Analyse & aanbevelingen van tech stack, documentatie van tools & processen en implementatie van tools. We beperken ons niet alleen tot de Google tools, maar zoeken en implementeren de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.

Wij helpen je data om te zetten in waardevolle inzichten, van setup tot visualisatie en training. Dankzij onze jarenlange ervaring in statistische analyse en tracking kunnen we digitale analyse in perspectief plaatsen.

Ontdek onze cases

UNICEF’s HappyPack: digitale fondsenwerving

Škoda case: Meer harde conversies door het verlagen van het ‘branded SEA’ budget

Zuny case: Opbouwen van een merk in een zeer competitieve markt

Ontdek meer klantcases

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

We zijn een pure player agency dat met jou samenwerkt aan je campagnes, terwijl we samen nadenken over hoe we de digitale maturiteit van je bedrijf kunnen verbeteren. Ons hybride consulting/agency model is ideaal om jouw bedrijf stap per stap te laten groeien. Aan de hand van data van eerdere campagnes bekijken we samen met jou waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we je campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen.

LATEN WE SAMENZITTEN