Skip to main content

Over ons

Waar wij voor staan als agency

Onze missie

We helpen ambitieuze merken en KMOs die al enige ervaring hebben met digitale campagnes, maar moeite hebben met het bepalen en uitvoeren van de volgende stappen die nodig zijn om te verbeteren.

We helpen klanten inzicht krijgen in hun marketingdata, implementeren de juiste technologieën en helpen bij het uitvoeren van campagnes. Het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten is voor ons zelfs zo belangrijk dat we onze fee laten afhangen van ons succes.

Onze klanten krijgen van ons extern advies en operationele support, maar blijven ten allen tijde eigenaar van hun accounts en data. Tegelijkertijd helpen we ze groeien in kennis en ervaring aan de hand van training sessies.

Onze visie

Dat is wat we voor jou doen. Maar het gaat niet alleen over jou, ook over ons. Ons doel is niet om de grootste te zijn, het snelste te groeien, de grootste winstmarges te behalen of de meeste awards te winnen. Wij geloven in een goede work-life balance, eerlijke lonen en persoonlijke groei. Bovendien doneren we graag 10% van onze winst aan het goede doel.

 

We geloven dat dit is wat ons succesvol maakt.

Onze 7 kernwaarden

Onze waarden bepalen hoe we werken en liggen ons nauw aan het hart.

Ze vormen de richtlijnen voor alles wat we doen.

  • Think like a customer.
  • Be quick but dont’rush.
  • Help each other.
  • Learn through opportunity.
  • Small details are huge.
  • Take pride in everything.
  • Be passionately curious.

Ontmoet het team

Zij zetten je digitale strategie om in actie.

 

LEES MEER

Geschiedenis

Hoe we zo ver gekomen zijn

 

LEES MEER

WeCare

Planet – People – Health – Personal Development

 

LEES MEER

Samen vooruitgang boeken?

Wij helpen ambitieuze bedrijven bij het schalen van hun inkomsten uit digitale media. Zie ons al een verlengstuk van je in-house team.