Skip to main content

CLICKTRUST Group

CLICKTRUST Group

Creatie van een digital acceleration ecosystem”.

Samen met Izoard, LYKTA en Kwizera vormen we CLICKTRUST Group.

Deel uitmaken van CLICKTRUST Group biedt niet alleen voordelen aan onze klanten, maar ook aan onze werknemers. Zo wisselen we op regelmatige basis kennis uit. Dit resulteerde al meerdere keren in unieke samenwerkingen.

Izoard is onze spin-off en wordt geleid door voormalige werknemers Julien Delbauve en Nicolas Hannecart. Net zoals CLICKTRUST zijn zij een datagedraven agency. In tegenstelling tot ons, focussen zij zich vooral op het helpen van KMOs. Hun methodologie en manier van werken zijn dan ook beter aangepast aan de specifieke noden van dit type klanten.
Visit Website
Als media effectiveness partner, helpt LYKTA je meer doen met minder door gebruik te maken van media performance measurement oplossingen. Hun aanbod omvat Marketing Mix Modeling, TV Performance & Drive to web en Geo AB Testen.
Visit Website
Kwizera Solutions is een digitaal marketing bureau gevestigd in Burundi. Het doel van Kwizera is om lokale bedrijven te ondersteunen en bij te dragen aan de algehele ontwikkeling van het land met behulp van digitale marketing. De medewerkers van Kwizera werden geselecteerd tijdens een digitale bootcamp die we organiseerden op de Omnis Technical School in Gitega.
Visit Website

Ontmoet het team

Zij zetten je digitale strategie om in actie.

 

LEES MEER

Geschiedenis

Hoe we zo ver gekomen zijn

 

LEES MEER

WeCare

Planet – People – Health – Personal Development

 

LEES MEER

Samen vooruitgang boeken?

Wij helpen ambitieuze bedrijven bij het schalen van hun inkomsten uit digitale media. Zie ons al een verlengstuk van je in-house team.