Skip to main content

WeCare

Planet – People – Health – Personal Development

Planet

We dragen graag ons steentje bij aan een betere planeet en vinden het dan ook belangrijk om hier op te letten als bedrijf. Dit kan gaan van het recycleren van ons afval tot het selecteren van de juiste partners. We proberen onze ecologische voetafdruk te verminderen door zo veel mogelijk thuis te werken. Daarnaast moedigen we onze werknemers om voor ecologische wagens te kiezen en bieden we een fietsplan aan voor zij die dichter bij kantoor wonen. Samen staan we sterker.

People

We besteden aandacht aan onze werknemers en de mensen rondom ons in Brussel. Als bedrijf proberen we bewust een deel uit te maken van de lokale gemeenschap en te helpen waar mogelijk. Dit doen we niet alleen via financiële bijdragen, maar onze medewerkers steken ook graag zelf de handen uit de mouwen om een “actievere” bijdrage te leveren. Er is nog steeds ruimte voor verbetering in België en Brussel. Daarom kozen we ervoor om te focussen op het helpen van Brusselse non-profit organisaties.

Health

We hechten veel waarde aan de gezondheid van onze mensen. Daarom besteden we graag aandacht aan ergonomie en de benodigde tools hiervoor. Het is geen geheim dat, wanneer je in een agency werkt, je een groot deel van je tijd achter je bureau doorbrengt. Om deze reden moedigen wij onze werknemers dan ook aan om genoeg te bewegen en te drinken. We motiveren hen ook om te kiezen voor een fietsplan of om regelmatig aan sport te doen onder de collega’s en laten geregeld een gezonde lunch leveren op kantoor.

Personal Development

De persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers ligt ons nauw aan het hart en we doen er dan ook alles aan om te zorgen dat iedereen de kans krijgt om te groeien binnen CLICKTRUST. We bepalen doelstellingen voor elke werknemer en volgen deze nauwgezet op zodat iedereen weet wat van hen verwacht wordt. We hechten ook veel waarde aan het geven en krijgen van feedback en zien dit als een cruciaal onderdeel van persoonlijke groei. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de doelen en ambities van elke werknemer door hen de juiste kansen aan te bieden om die doelstellingen te bereiken.

Ontmoet het team

Zij zetten je digitale strategie om in actie.

 

LEES MEER

Geschiedenis

Hoe we zo ver gekomen zijn

 

LEES MEER

WeCare

Planet – People – Health – Personal Development

 

LEES MEER

Samen vooruitgang boeken?

Wij helpen ambitieuze bedrijven bij het schalen van hun inkomsten uit digitale media. Zie ons al een verlengstuk van je in-house team.