Skip to main content

Paid search

Google Ads Search & Bing Search Ads Campagnes

Paid search vormt vaak een belangrijk onderdeel van de digitale marketing strategie bij veel bedrijven. Dit zorgde de laatste jaren dan ook voor een enorme groei binnen de industrie. Met zoveel concurrenten die actief zijn in paid search, kan je je het daarom niet langer veroorloven om eender wat te doen. Je bedrijf heeft een doordachte aanpak nodig. Beginnen doen we uiteraard nog steeds vanuit een doorgedreven zoekwoordenonderzoek. Ook weten we nog steeds hoe we ads moeten schrijven die mensen overtuigen om door te klikken, hoe we de juiste ad extensies kunnen inzetten en hoe we de quality score kunnen verbeteren. Maar paid search houdt vandaag de dag zoveel meer in dan dat. Zo denken we mee over een campagne en account structuur die makkelijk te schalen en optimaliseren zijn. Daarnaast helpen we bij het bepalen van het beste attributiemodel en (smart) bidding algoritme voor jouw campagnes.

Paid search campagne optimalisatie

Eens de gewenste account-en campagnestructuur opgezet zijn, monitoren en optimaliseren we je campagnes op dagelijkse en wekelijkse basis. Dit gaat van het toevoegen van de nodige uitsluitingszoekwoorden, tot het aanpassen van de bidding en budgetverdeling op basis van de resultaten en bedrijfsdoelstellingen. Daarbij zorgen onze custom Google Ads scripts ervoor dat we ons werk nog efficienter kunnen doen en dat we eventuele problemen nog sneller kunnen spotten. Aan de hand van verschillende A/B testen en experimenten testen we uiteindelijk wat werkt en wat niet. Die inzichten gebruiken we om de campagnes verder te verbeteren. Tenslotte vinden we het belangrijk om kritisch te blijven kijken naar de laatste ontwikkelingen en om de interactie met SEO niet uit het oog te verliezen.

Google Ads Shopping campagnes

Naast traditionele Search Ads, zijn Shopping Ads ideaal voor het uitlichten van jouw producten in zoekmachines. Indien nodig, kunnen onze analysten je team bijstaan in het opzetten van een Google Merchant Center account en het uploaden van de eerste producten. Eenmaal correct opgezet, helpen we je met het opzetten en beheren van je Shopping campagnes. Met behulp van tools zoals Channable kunnen we je shopping feeds daarna verder optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat je advertenties in aanmerking komen voor alle relevante zoekopdrachten en op de meest aantrekkelijke manier aan potentiële kopers getoond worden.

Wil je het maximale uit Google Ads halen? Tijdens onze Google Ads training leggen we je alles uit wat je moeten weten voor het opzetten en beheren van Google Ads-campagnes. Zo leer je zoekwoordenonderzoek doen, de juiste bidding strategie selecteren en nog veel meer. Wij bieden zowel offline, online als in-company opleidingen aan.

Ontdek onze cases

ontdek meer klantcases

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

We zijn een pure player agency dat met jou samenwerkt aan je campagnes, terwijl we samen nadenken over hoe we de digitale maturiteit van je bedrijf kunnen verbeteren. Ons hybride consulting/agency model is ideaal om jouw bedrijf stap per stap te laten groeien. Aan de hand van data van eerdere campagnes bekijken we samen met jou waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we je campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen.

LATEN WE SAMENZITTEN