Skip to main content

Digital channel execution

We beheren enkele van de grootste budgetten en weten uit ervaring dat onze aanpak werkt. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in digitale marketing, gebruik maken van slimme methodes en focussen op de juiste KPIs zorgen er steeds weer voor dat we fantastische resultaten behalen in Google Search Ads, Bing Ads, Google Shopping Ads, …

Lees meer

Dankzij onze performance mindset in Paid Social, tillen we jouw Facebook/Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, … campagnes naar een hoger niveau. Aan de hand van geavanceerde targeting methodes, zorgen we dat jouw campagnes kwalitatief verkeer en hoge conversieratio’s genereren.

Lees meer

Video & Display

Door onze jarenlange ervaring kennen YouTube en Google Display Ads ondertussen geen geheimen meer voor ons. Ook in programmatic advertising platformen als Google DV360, Adform, The Trade Desk, Criteo, … weten wij onze weg te vinden.

SEO gaat veel verder dat het versturen van enkele audits waar je weinig tot niks mee bent. Wat je nodig hebt is een holistische aanpak, met buy-in van alle betrokken partijen. Training van interne medewerkers en het opzetten van interne processen om SEO onderdeel van je DNA te maken, zijn minstens even belangrijk.
Lees meer

Een doeltreffende methode voor het verbeteren van je conversieratio’s. Door middel van onderzoek en een diepgaand begrip van je bedrijf, doen we aanbevelingen die je omzet zullen verhogen. Niet zomaar spaghetti gooien om te zien wat blijft plakken, maar een doordachte aanpak die echt werkt.

Lees meer

Ontdek onze cases

ontdek meer klantcases

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

We zijn een pure player agency dat met jou samenwerkt aan je campagnes, terwijl we samen nadenken over hoe we de digitale maturiteit van je bedrijf kunnen verbeteren. Ons hybride consulting/agency model is ideaal om jouw bedrijf stap per stap te laten groeien. Aan de hand van data van eerdere campagnes bekijken we samen met jou waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we je campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen.

LATEN WE SAMENZITTEN