Skip to main content

Technologie implementatie

Wij helpen jou met het implementeren van de juiste tools en processen

Analyse & aanbevelingen tech stack

We brengen de tech stack van onze klanten in kaart en doen aanbevelingen. Is het een goed idee om te switchen naar een andere DSP? Is het gebruik van een DMP een mogelijkheid? Kan de tracking set-up beter? We beperken ons niet tot enkel de Google tools, maar zoeken samen met jou naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

Documenteren van tools/proces/verandering

We merken dat veel grote bedrijven nood hebben aan de juiste ondersteuning bij het documenteren van digitale marketing processen. Zo werkten we voor één van onze klanten bijvoorbeeld meerdere SEO processen en checklists uit die rekening houden met de complexiteit van hun organisatie. Aan de hand van onze documenten is het voor hen nu veel duidelijker wat er moet gebeuren bij het aanmaken van een nieuwe pagina, het aanpassen van pagina’s, lanceren van een nieuwe website, etc… Maar even goed helpen we bedrijven met het opstellen van tagging plannen die niet alleen dienen als hulpmiddel bij de set-up, maar ook voor latere referentie.

Implementeren van tools

Indien nodig, gaan we ook verder dan dat en zetten we de nodige tools op: CDP, DMP, Google Analytics 4, Google Tag Manager, etc…

Ontdek onze cases

UNICEF’s HappyPack: digitale fondsenwerving

Škoda case: Meer harde conversies door het verlagen van het ‘branded SEA’ budget

Zuny case: Opbouwen van een merk in een zeer competitieve markt

ontdek meer klantcases

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

We zijn een pure player agency dat met jou samenwerkt aan je campagnes, terwijl we samen nadenken over hoe we de digitale maturiteit van je bedrijf kunnen verbeteren. Ons hybride consulting/agency model is ideaal om jouw bedrijf stap per stap te laten groeien. Aan de hand van data van eerdere campagnes bekijken we samen met jou waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we je campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen.

LATEN WE SAMENZITTEN