Skip to main content

Digital media strategie

&

Training

Strategieën die awards winnen.

CLICKTRUST kan mediastrategieën van A tot Z opstellen in functie van je doelen of eenvoudigweg een extern standpunt bieden door middel van een audit. Tegelijk zorgen we voor opleiding, waar we alle onze kennis delen.

Performance Audits

Je zal verrast zijn over wat we uit je gegevens kunnen halen. Typische performance -audits die wij uitvoeren onthullen het volgende:
 • Verspilde media kosten aan mensen die toch klant zouden worden.
 • Verspilde media kosten als gevolg van advertentiefraude.
 • Geen rekening houden met de life time value en CAC (klantwervingskosten).
 • Het niet opnieuw activeren van eerdere klanten.
 • Tracking die niet voldoet aan de GDPR.
 • Conversielekken die eenvoudig op te lossen zijn.
 • Gemiste SEO-kansen.
We zullen elk van deze punten uitleggen en je voorzien van zeer direct uitvoerbare oplossingen. We kunnen deze zelf implementeren en de campagnes overnemen, of je bestaande partners opleiden.

Digitale media strategie & planning

We hebben merken zoals ZUNY gelanceerd met behulp van digitale mediacampagnes overheen de volledige funnel, inclusief DOOH (Digital Out-of-Home), zoekmachinemarketing, sociale media, display-advertenties en video, en hebben daarmee awards gewonnen.
We begeleiden je van A tot Z, van het definiëren van jouw doelstellingen en KPIs tot het kiezen van de juiste meetinstrumenten en het opstellen van het perfecte mediaplan.
We werken nauw samen om de performance te analyseren en bij te sturen, terwijl we je ook opleidingen geven om met ons mee te denken en ons te challengen.

Trimestriële growth reviews

Onze Client Strategy Directors organiseren kwartaal sessies om de evolutie van de performance op te volgen volgens de OKR-methodologie. Tijdens deze overzichten worden objectieven, mijlpalen en actieplannen gezamenlijk besloten, zodat er altijd een volgende stap wordt genomen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Typische growth reviews bevatten:
 • Voorbije resultaten
 • OKR-status
 • Wat nieuw en veelbelovend is om te testen
 • “The One Thing” waar we ons op moeten focussen
Deze formule zorgt ervoor dat klanten jarenlang met CLICKTRUST blijven samenwerken.
De sleutel tot het keer op keer verbeteren van resultaten ligt in opleiding. We moedigen je aan om onze trainingen te volgen, zodat je met ons kunt meedenken:
Ontdek meer

Inspiratie

Je kan de beste specialist en het beste bureau ter wereld hebben, maar soms heb je iemand nodig die de rest van je teams kan inspireren om zaken in beweging te krijgen..
We geven al jarenlang keynotes en helpen graag mee om een paar mensen wakker te schudden.

Ontdek onze cases

UNICEF’s HappyPack: digitale fondsenwerving

Škoda case: Meer harde conversies door het verlagen van het ‘branded SEA’ budget

Zuny case: Opbouwen van een merk in een zeer competitieve markt

ontdek meer klantcases

Enkele trouwe klanten

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

We zijn een pure player agency dat met jou samenwerkt aan je campagnes, terwijl we samen nadenken over hoe we de digitale maturiteit van je bedrijf kunnen verbeteren. Ons hybride consulting/agency model is ideaal om jouw bedrijf stap per stap te laten groeien. Aan de hand van data van eerdere campagnes bekijken we samen met jou waar verbeteringen mogelijk zijn en hoe we je campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen.

LATEN WE SAMENZITTEN